logo tai chi bedrijf


Home

Cursus in Amsterdam

Uurtje Tai Chi
voor groepen


Workshop Tai Chi

Privé-les

Personal coachWat is Tai Chi?

Nieuws

Ad Lakerveld

Contact
Tai Chi Ad Lakerveld naamlogoTai Chi workshop


Voor uw bedrijf, evenement, afdeling of collega's verzorgen wij op professionele wijze een leuke en mooie Tai Chi Workshop.
Binnen een gevarieerd programma ervaren de aanwezigen zelf hoe het is om Tai Chi te doen. In een benadering waarbij zelfs de grootste cynicus overstag gaat, wordt een sluier opgelicht van wat Tai Chi te bieden heeft.

Thuiskomen in je eigen lichaam, kontakt maken met de grond, oefeningen waarbij je ontspant. Maar het gaat om meer. Tai Chi als vechtkunst gaat juist niet over het vechten tegen de ander, maar over het leiden van de energie van de ander. En daarbij zorgen dat je zelf in balans blijft, ook al sta je onder druk.

De Workshop Tai Chi werkt ontspannend en samenbindend. De tijdsduur is afhankelijk van wat u wilt en om hoeveel personen het gaat. Meestal tussen een half uur en twee uur. Desgewenst wordt de presentatie aangepast aan het thema van uw bijeenkomst.

De voertaal is Nederlands, Engels of Duits.

Tai Chi Workshop op een HRM-dag
Tai Chi Workshop op een HRM-dag
De prijs is vooral gebaseerd op de tijd die we van huis zijn, daarnaast op het aantal deelnemers en een kleine factor die samenhangt met de standing van de organisatie.

Zij gingen
U voor:


DSM
FNV
ING
ABN-AMRO
jong-MKB
KLM
KPN
Markgraaf
MSD
Sabic
gemeenten
Amsterdam
Rotterdam
Hoofddorp
Brabantia
C en E bank
Electrabel
Eijckmanschool
Politieacademie
Leger des Heils
TforTelecom
Stadsdeel Zuid
Stadsd. Centrum
GGZ
Keesing
CoSolo
Tele2
Alvon
Saxion
Eximo
Achmea
Ordentall
K-Swiss Europe
IBM
Een betaalbare Tai Chi Workshop met Kwaliteit